Hoe kies je de perfecte duikbril? 

Het is afhankelijk van waar je gaat duiken en welke onderwateractiviteit je gaat uitvoeren welke duikbril je moet gebruiken. Als je van snorkelen houdt dan heb je bijvoorbeeld een andere duikbril nodig dan wanneer je op onderwaterjacht gaat of wanneer je gaat diepzeeduiken. Er zijn volop specialisten welke je kunnen helpen om de juiste duikbril te kiezen.  Het belangrijkste bij het kiezen van een duikbril is de pasvorm, het gezichtsveld, het volume en het soort siliconen.

De pasvorm van de duikbril

Waarvoor je de duikbril ook gaat gebruiken, hoe de duikbril past is het belangrijkste. Het is belangrijk om de duikbril te passen voordat je hem gaat kopen.  Zet daarom de duikbril op je gezicht zonder een riempje rond je hoofd te doen. Adem dan in via de neus en houdt je adem even vast. Blijf je adem vasthouden en kijk of de duikbril op zijn plek blijft zitten. Als dit het geval is dan heb je de juiste duikbril gekozen! En dat is natuurlijk het belangrijkste.

Het gezichtsveld en de duikbril

Wil je liever de onderwaterwereld van een andere kant bekijken? Dan kun je gaan snorkelen of zelfs gaan diepzeeduiken. Het is goed om te ontdekken hoe de onderwaterwereld eruit ziet. Kies er daarom voor om een mooie duikbril te gebruiken. Je kunt dit in combinatie met een snorkel doen en flippers.

Kies de juiste duikbril

Als je voor de juiste duikbril kiest dan is het mooi om te ontdekken hoe je hiermee volop zult genieten van een hele andere wereld onder water. Wacht niet langer en kies de juiste duikbril om van deze wereld te kunnen genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *