Heb je behoefte aan een stijlvolle maar ook comfortabele pet? Dan is de Assos Robofoil G2 cap zwart 0 een perfecte optie voor jou. Deze cap is gemaakt van flexibele en ultra zachte materialen waardoor deze altijd lekker zit en bovendien perfect is aan te passen. Daarnaast biedt de Robofoil G2 cap ook ultieme bescherming aan je hoofd tegen zon, regen en wind, waardoor je altijd je dag door kunt brengen in stijl.

Deze cap is dankzij de verbeterde zonnebril houding uitgerust met elastische bandjes aan de achterkant die je gemakkelijk kunt aanpassen naar je eigen hoofdomtrek. Hij blijft zo altijd verassend comfortabel en stevig zitten zonder te knellen. De open mesh inzetstukken voorkomt dat je hoofd te warm wordt bij hoge temperaturen.

Ook het design mag er zijn: deze cap heeft een stoere en frisse look waardoor je er altijd modieus uitziet. De cap is tevens beschikbaar in verschillende kleuren. Kortom, de Assos Robofoil G2 cap zwart 0 is precies wat je nodig hebt als je comfort en stijl in één product wil combineren. Ga je je volgende avontuur aan? Zorg er dan voor dat je al je avonturen gedaan met deze game changer!

Bekijk Assos Robofoil G2 cap zwart 0