Als je van lange mouwen, stijl en comfort houdt, is de Craft Advanced Bike Essence Fietsshirt Lange Mouw Roze Dames L een must-have! Dit stijlvolle lichtgewicht shirt is gemaakt van hoogwaardig, ademend materiaal dat comfortabel en ademend is in elke omgeving. Ook de kleur roze is een echte eye catcher voor uw activiteiten en het shirt heeft zijn cool gevoel zeker waar te maken!

De rits is voorzien van reflecterend materiaal waardoor u ook bij weinig licht goed gezien wordt. De wanten beschermen uw armen tegen de warme airflows terwijl u aan het fietsen bent en daarom is de comfortabele fit heerlijk. Ook de ergonomische pasvorm voelt prettig en perfect aan. Het elastisch mesh aan de zijkanten zorgt ervoor dat het shirt beter aansluit en meer ademend is dan andere fietsshirts.

Bovendien worden ze steeds populairder doordat de reflecterende stof het waterafstotend maakt. Zo blijft uw shirt droog tijdens het fietsen en bovendien beschermt het u tegen de elementen. Craft Advanced Bike Essence Fietsshirt Lange Mouw Roze Dames L biedt de perfecte combinatie van stijl, comfort en functie in één!

Met deze fietsshirt zult u zich fijn voelen en uw stijl prominent uitstralen tijdens elke rit. Koop de Craft Advanced Bike Essence Fietsshirts en laat u verrassen door zijn stijl en comfort!

Bekijk Craft Advanced bike Essence fietsshirt lange mouw roze dames L