Het rijden met de fiets is een populair manier om fit te blijven. Of je nu opweg bent naar het werk, efficiënt reist of gewoon de dagelijkse rit doet, het is belangrijk dat je stijlvol aangekleed bent met de juiste uitrusting om je fietstocht tegemoet te gaan. Vandaag gaan we het hebben over de Assos Mille GT GTO C2 Bibshorts Zwart Heren L.

De Assos Mille GT GTO C2 Bibshorts Zwart Heren L is een zeer comfortabel en stijlvol stuk uitrusting waarmee je alle kanten op kunt. Het is perfect voor de lange uren die worden besteed aan het fietsen, en bied een hoog niveau van levendigheid en comfort. Dit stuk kleding bied maatregelen op de benen om een perfecte pasvorm te bieden waardoor je comfortabel en stijlvol brengt. De Mille GT GTO C2 is gemaakt van zelfvernieuwend ECO90 lyocell gebaseerd materiaal voor extra comfort dat vrij is van irritatie.

Het item is verder voorzien van een ingebouwde bretel met multi-paneel blik dat er voor zorgt dat je de kleding met veel gemak en comfort. De zeem is gemaakt van KOMPRESSOR elastisch materiaal waardoor de ademstroom over het hele lichaam wordt verbeterd en je optimaal comfort krijgt. De Assos Mille GT GTO is uitgerust met YKK ritsen die snel en eenvoudig te openen en te sluiten zijn, zodat je kleding makkelijk aan en uit kunt doen.

Al met al is de Assos Mille GT GTO C2 Bibshort Zwart Heren L een prachtig en stijlvol stuk uitrusting dat perfect is voor de fietser. Het bied comfort en hochelastische kenmerken die het een geweldig product maken voor langdurige, comfortabele fietsritten.

Bekijk Assos Mille GT GTO C2 bibshort zwart heren L