Als fietster wil je jezelf niet alleen beschermen tegen de elementen, maar ook tegen de vele drukke periodes in het leven. Assos UMA GT C2 Wind Fietsjack geel dames L biedt de ultieme bescherming, zodat je klaar bent om het meeste uit ieder avontuur te halen.

De meeste fietsters gaan zorgeloos op weg, zonder veel aandacht aan hun kleding te besteden. Maar als je eenmaal hebt meegemaakt hoe ongemakkelijk het rijden kan zijn als je niet voorbereid bent, dan is Assos UMA GT C2 Wind Fietsjack geel dames L een must-have. Dit fietjack houdt je comfortabel, warm en droog. Door het licht gewicht krijg je geen grote lagen met kleding nodig, dus je kunt je volledig focussen op de weg voor je.

Het fietjack maakt gebruik van geavanceerde materialen die waterafstotend, ademend, isolerend en sneldrogend zijn. Daarnaast heeft het ook reflecterende details, zodat je goed gezien wordt als je 's avonds op pad gaat. Het jasje heeft verstelbare zoom- en mouwranden voor wind- en waterdichte prestaties en heeft een lateral-ventilatieopening aan de achterzijde voor warmteregeling in stijgende temperaturen.

Assos UMA GT C2 Wind Fietsjack geel dames L is het perfecte fietjack om je zo veilig, comfortabel en stijlvol mogelijk op weg te helpen. Het jack is comfortabel, duurzaam en licht - wat je nodig hebt om de drukte van het leven aan te gaan, zonder je een zorgen te maken.

Bekijk Assos UMA GT C2 wind fietsjack geel dames L