We maken allemaal verschillende keuzes aan zoeken naar comfort. Of dat nu gaat over een heerlijke bank om je avond te verrijken of een goede schoen om je voeten de gemak te geven die ze verdienen. Wanneer het gaat om het comfort tijdens de fietstocht, is het Assos Dyora RS S9 bibshort zwart dames L een ultiem comfortabele keuze. Deze bibshort, geoptimaliseerd voor vrouwen, biedt perfectie in een hip design. Wat zijn nu precies de redenen waarom de Assos Dyora RS S9 dames L bibshort zo comfortabel is? Laten we eens dieper ingaan op deze 4 redenen.

Ten eerste, het materiaal. Assos gebruikt al gevestigde stoffen die gecombineerd worden met hun standaard maten. De Assos Dyora RS S9 Dames L bibshort wordt gemaakt van Micro Pore, een zacht en sterk ademend materiaal dat zich vormt naar het lichaam. Niet alleen zal de stof optrekken en naar je lichaam vormen bij elke actie, het zal ook vochtafvoer krijgen om je droog te houden gedurende de hele rit. Elastische banden rond wastaille helpen om de bibshort op zijn plaats te houden.

Ten tweede, toevoegingen. Het Assos Dyora RS S9 Dames L bibshort is ontworpen met overweging van optimale prestaties. Er zijn verstevigingen aangebracht in het gebied van de binnenkant van de bovenkant van de bibshort gelijkwaardig aan de contouren van de bekkenbenen en kuiten. Hierdoor ontstaat er een uiterst comfortabele pasvorm die al je bochten volgt. Assos heeft ook speciale technologie ontwikkeld genaamd Insert Precision Endurance Lady. Deze toevoeging biedt extra compressie in de onderbuik, waardoor deze deze gebieden extra ondersteuning geeft.

Ten derde, de zichtbaarheid. Assos begrijpt dat veiligheid uiteindelijk voorop staat. Daarom heeft het een gedeelte van de bibshort gemaakt van fluorescent materiaal. Zodra je je lampen opzet, zal de Assos Dyora RS S9 Dames L bibshort je inzet van achteren zichtbaar maken zodat je een meer stevige weghebbing hebt.

Tot slot, fashion. Assos maakt geen grapje met de ontwerpen van hun bibshorts en de Assos Dyora RS S9 Dames L bibshort is geen uitzondering. De bibshort is stijlvol ontworpen met een gelijkmatig gekleurde zachte pastelle tint die past bij elke sportoutfit.

De Assos Dyora RS S9 Dames L bibshort biedt de ultieme comfort ervaring. De combinatie van de perfecte stof, extra toevoegingen, zichtbaarheid en mode maken de bibshort tot een uitkomst voor alle vrouwen die zich bezighouden met intense sportactiviteiten. Al die voordelen maken de bibshort de perfecte keuze!

Bekijk Assos Dyora RS S9 bibshort zwart dames L